PORTAKAL YAĞI

CİLT

BAKIM

YAĞI

KULLANIM ALANI

Düzenli kullanımda daha aydınlık bir cilt görünümünü destekler.

Koku verici özelliğe de sahiptir.

 

İÇİNDEKİLER

CITRUS AURANTIUM DULCIS OIL

 

KULLANIM TALİMATI

Temiz cilde masaj yapılarak emilmesi sağlanır.

Kreminize de ilave edebilirsiniz.

Iva Natura,

Etko Cosmos Organic Sertifikası sahibidir.

Etko, organik maddeler kullanılarak üretilmiş kozmetiklerle ilgili resmi standartları sağlar. Tüketici için çevre dostu prosedürlere göre ürünlerin önemli miktarlarda doğal ve organik maddelerden üretilmiş olduğunu ispatlar.

Kullanılan doğal maddelerin niteliğine riayet etmeye dikkat eden ve çevreye saygılı kozmetik ürün üreticilerini destekler. Üretim süreci boyunca doğaya saygılı kozmetik üreticilerinin uzmanlıklarını onaylar.

sertifikayı doğrulamak

için tıklayınız

Iva Natura, PETA üyesidir,

hayvanlar üzerinde

test yapmaz.

PETA, hayvan haklarını savunurken; hayvanlardan besin olarak faydalanılmaması, hayvan derisinden giysi üretilmemesi, hayvanlar üzerinde deney yapılmaması ve hayvanların eğlence sektöründe kullanılmaması gibi prensipleri benimsemektedir.

sertifikayı doğrulamak

için tıklayınız

Iva Natura, GMP & ISO-22716 standartlarında üretim yapmaktadır.

İyi Üretim Uygulamaları-GMP, gıda, ilaç, kozmetik, medikal cihaz gibi insan sağlığını doğrudan etkileyen ürünlerin güvenilir koşullarda ve sistemlerde üretilmesi için hazırlanmış, ürünün hazırlanmasından dağıtımına her aşamasında kontaminasyon  olasılığını önlemek ve güvenilirliği artırmak amacıyla hazırlanmış koruyucu önlemler dizisidir.

Iva Natura'nın, Avrupa Birliği kozmetik düzenlemelerine uygun CPNP kaydı vardır.

Bir kozmetik ürün piyasaya sürülmeden önce elektronik ortamda komisyona, ürün kategorisi, adı ve tanımlanması

Sorumlu Kişi’nin adı ve adresi, Ürün Bilgi Dosyası’nın kolayca ulaşılabileceği adres, İthalatın yapıldığı ülke

ürünün pazara sürüleceği ülkeler, gerektiği zaman iletişime geçilecek kişinin bilgileri, ürün materyallerinin tanımlamaları gibi geniş kapsamlı olarak bildirilmektedir.